Pagina's

donderdag 28 juni 2012

Projectontwikkelaar en ''partime-premier'' Schotte weer naar Haiti



Martelly en Gerrit Schotte bij de wifi-mobiel van stichting Gerrit Schotte 28 februari 2012 

De relatie tussen Premier Schotte en presidente Michel Martelly van Haiti is onvoorstelbaar intensief. Niemand weet wat het doel en de noodzaak is van deze realtie. Het Parlement krijgt vage doelomschrijvingen zoals: ‘’ verdere bespreking met presidente Michel Martelly’’

Ook de samenstelling van de delegaties die met Schotte meereizen is verdacht.

Zakenman en oom van de buitenechtelijke relatie van Scotte, Oswald van de Dijs is altijd van de partij. Hij is tevens president commissaris van Aqualectra en RDK ( refeneria di Korsou).

Contancten Schotte en Martelly in 2012


- 8 februari 2012. President van Haïti, Michel Martelly, op Curaçao aangekomen om een aantal presentaties over energiebeleid en het fiscale stelsel bij te wonen.
-1 maart 2012. Premier Gerrit naar Haïti, voor een tweedaags werkbezoek over de rol van Curaçaose aannemers bij de wederopbouw van Port-au-Prince.                                                   
- 4 april 2012 Premier Schotte heeft een samenwerkingsovereenkomst ondertekend met Haïti en Colombia, in Port au Prince, Haïti.
- 28 Juni 2012 Premier Schotte naar Haiti. Doel van de reis, verder bespreking met president Michel Martelly.

Project ontwikkelaar Gerrit Schotte

Er zijn sterke aanwijzingen dat Schotte bezig is zijn eigen wifi-mobiel te introduceren in Haiti.
Hoewel Haiti een van de armste landen is, is er sinds de aarbeving van 12 Januari 2010 grote sommen geld beschikbaar gesteld door de internationale gemeenschap en voor geld is onze jonge premier best te vinden.
 De bijgevoegde video bewijst dat Gerrit Schotte op een zeer ordinaire manier zijn functie als premier gebruikt om een business deal te maken met president Martelly.
Schotte tegen Martelly: "' I can help you, we can draw the plans. we can make it better and biger."'
 
http://youtu.be/FBFQ4VU8Znw


28 Juni 2012
Omayra V.E. Leeflang


3 opmerkingen:

  1. http://www.amigoe.com/ingezonden/30-ingezonden/117286-open-brief-aan-alle-politieke-partijen-in-nederland

    MET DE komende verkiezingen in het vooruitzicht lijkt het mij meer dan zinnig onderstaande op te nemen tijdens uw verkiezingsdebat. Ik ben zojuist teruggekeerd uit mijn meest favoriete bestemming Curaçao en heb helaas na vier weken geconstateerd dat de politieke situatie op het eiland uiterst precair is. Er heerst een druk op veel mensen, wat ik eigenlijk meer zou verwachten in landen als Cuba, Venezuela en andere Zuid-Amerikaanse landen. Je merkt op straat dat mensen nauwelijks meer durven te spreken over de misstanden die er binnen regering en Staten heersen, en het komt bijna neer op een ernstige beperking van vrijheid van meningsuiting. De anti-Nederlandse houding van de regering-Schotte en de Staten is meer dan triest. En in zo’n houding past geen enkele subsidie, die door hardwerkende mensen in Nederland moet worden opgehoest.

    Ik dring er dan ook bij alle partijen op aan elke subsidie richting Curaçao te staken, dan wel op te schorten. Daar heb ik als Nederlands belastingbetaler recht op, daar heeft elke belastingbetaler in Nederland recht op.



    HANS VAN DER BIJL

    Nederland

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt voor je betrokken commentaar Hans Bijl. Ik stel voor dat partijen in Nederland ook waakzaam zijn voor de tactiek om de onafhankelijkheid van Curacao tegen de wens van het volk te provoceren door conflicten met Den Haag. We moeten juist naar hectere samenwerking in het Koninkrijk. Want te midden van de bestuurlijke coup door de huidige regering Schotte is er als enige lichtpunt de zaken die geregeld zijn in concensusrijkswetten; justitie, financieel toezicht. Daar is het de regering ondanks alle moeite niet gelukt om de macht over tenemen. Omayra V.E. Leeflang

      Verwijderen
  2. Voor uw informatie is het wellicht aardig te vermelden dat er inmiddels al 2 personen van verschillende fracties zich bij mij hebben gemeld met de mededeling het verder in de gaten te houden.
    Dat geldt overigens eveneens voor de Europese subsidies richting Cariben, wijkverbetering. Daar zullen zoals ik heb begrepen binnen het Europarlement vragen over worden gesteld.

    BeantwoordenVerwijderen