Pagina's

maandag 18 juni 2012

Flight 5999 has been hijacked; het einde van free for all


vrijdag, 15 juni 2012 10:07
GEACHTE HEER Schotte, Cooper, Jamaloodin, El Hakim, Wiels, Rozier en contouren. Het einde van uw ‘free for all’ lijkt in zicht. ‘Your time has come to leave the stage’. Ik wil u allen zeer persoonlijk bedanken voor al hetgeen u voor Curaçao heeft betekend. Met grote zekerheid kan ik stellen dat ons eiland nog nooit zo’n verzameling duivelse mislukkelingen aan het roer heeft gehad als die van kabinet-Schotte. Met een enorme ‘push’ van mafiosi, lokale schoften als de Dos Santos-gang, de Van der Dijs-clan et cetera is het u gelukt Curaçao gedurende 20+ maanden te hijacken.
Echter uw eigen arrogante handelen, blijkgeving van bestuurlijke onkunde en een absolute minachting voor het Curaçaose volk doet u nu de strop om. Mede doordat een groep echte Curaçaoënaars onvermoeibaar is blijven vechten om de begane onrechten van kabinet-Schotte lokaal en internationaal aan het licht te brengen, zullen jullie binnenkort vallen. U heeft Curaçao waarlijk verkracht met als enig doel zelfverrijking en ego-tripperij. Wij hebben (sommigen later dan anderen) uw allen ware gezichten kunnen zien. Maar dit is maar het begin van het einde voor de ruggengraatloze deelnemers aan kabinet-Schotte. Curaçao is niet klaar met uw consortium. Net zo onvermoeibaar als het Curaçaose volk jullie zal doen aftreden, net zo onvermoeibaar gaan wij door om via de rechterlijke macht uw allen te doen boeten.
Maar Mr Schotte, ik geloof dat de sterke hand van vrouwe justitia ‘the least of your problems’ zal zijn. ‘......you will not have delivered....’ en jouw sponsoren zullen dat niet zo licht nemen. Je bent namelijk een ‘multi-million dollar investment gone wrong. And somebody will have to pay, ..... guess who?’ Al had je het misschien niet door, je bent maar een pionnetje geweest, een makkelijk omkoopbare, naïeve ego-tripper, die voor enkele centen en foto’s in de krant zijn ziel heeft verkocht aan de duivel. ‘You will find out very soon, that you have ‘no more friends’ in this world. What goes around comes around!’
Curaçao ziet weer licht aan het eind van de tunnel! Haleluja!

ROBERT SCHNOG
Curaçao

Geen opmerkingen:

Een reactie posten