Pagina's

dinsdag 29 mei 2012

Rip deal huurcontract minister Monk stinkt naar rotte vis


Vorig jaar kondigde minister van Bestuur, Planning en Dienstverlening, Carlos Monk, aan dat het departement zou verhuizen uit de huidige locatie aan de Breedestraat naar een nieuwe locatie. Als argumenten voerde de minister met veel omhaal van woorden aan dat de huur 56.000 per maand voor het gerestaureerd monument te duur was. De overheid wilde investeren in eigen gebouwen.

Vorige maand werd bekend dat Carlos Monk bezig was te onderhandelen om het gebouw van het oude St. Martinus college te huren dus niet kopen zoals gesteld.  Groter werd de verbazing toen duidelijk werd dat de huur van het gebouw meer dan het dubbele bedroeg van het vorig gebouw, 125.000 per maand. Had de minister niet verklaard dat het vorig gebouw te duur was?

Het begon echt te stinken toen bekend werd dat het beoogde gebouw gekocht door de politieke sponsor voor 3 miljoen terwijl Monk een huurcontract was overeengekomen voor maar liefst 10 jaar voor 125.000 per jaar. Dus politieke sponser zal de aankoop binnen 2 jaar terugverdienen.

Triest is overigens dat het gebouw helemaal nog niet klaar is en de minister bezig was op kosten van de overheid het gebouw op te knappen dus weer winst voor de koper/eigenaar politieke sponser. Een groter ripoff deal is bijna niet te verzinnen.

Een gebouw met een huurprijs van 56.000 wordt verwisseld voor een met een hurprijs van 125.000.

Het eerste gebouw is een monument van Curacao waardoor de huur ten gunste komt van de Stichting monumentenfonds terwijl de huur van het gebouw van de rip deal in de zak gaat van een partij politieke financierder.

 De rotte vis stinkt een uur in de wind.


Hoelang zal de ‘’Raad van 11’’ de 11 Statenleden die de regering Schotte steunen deze corupte bestuurders nog in het zadel houden?

dinsdag 29 mei 2012

Omayra V.E. Leeflang

  

1 opmerking:

  1. Wij bieden leningen met 3%, bieden wij schuld consolidatie leningen, business lening, persoonlijke lening, autoleningen, hotel leningen, student lening, persoonlijke lening Home herfinancieren leningen, voor meer informatie Email: (trustenquiry05@gmail.com)
    ----------------------------------------------------------------------------

    We offer loans with 3%,we offer Debt consolidation loans, business loan, Private loan,car loans, hotel loans, student loan, personal loan Home Refinancing Loans,For more details Email: ( trustenquiry05@gmail.com )

    BeantwoordenVerwijderen