Pagina's

woensdag 30 mei 2012

Brandbrief Gouverneur over dubieuze huur van politieke vriend

Curatele onderweg

Afgifte paspoorten is een aangelegenheid van de Koninkrijksregering volgens het Statuut art. 3.
De Gouverneur maakt zich zorgen over de veiligheidsrisico's bij de verhuizing van het departement Bevolking, Burgelijke Stand en Verkiezingen naar een nieuw pand in Otrobanda die naar het lijkt gekocht is van een politieke vriend voor een bedrag van 3 miljoen en tegelijkertijd te huur aangeboden is tegen een prijs van 125.000 per maand.

Tijdens bezoek van de Koningin in 2011 manifesteerde een handje vol loyalisten van Wiels. Ze willen zgn onafhankelijkheid maar zijn nu onderweg naar curatele onder Nederland wegens wanbeleid van Schotte, Wiels en Cooper regering


Gouverneur: "Het hoeft geen betoog dat het voor een correcte en ordentelijke wijze van afgifte van paspoorten van eminent belang is dat de organisatie en beveiliging van zowel de fysieke locatie van paspoortafgite als van de proceure in de organisatie die met de afgite is belast van hoogst mogelijk niveau zijn."
                     "' De verhuizing van BBSV is in beginsel een aangelegenheid van het land Curacao. Uit de vigerende paspoortregeling volgt echter dat ook andere instanties een bevoegdheid hebben bij wijziging van een paspoortuitgiftelocatie die bij zo'n verhuizing zal moeten worden verplaatst. Hier liggen de bevoegdheden voor diensten van (of namens) het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en de Gouverneur van Curacao.

                     "' Ik wijs erop dat onzorgvuldigheid ten aanzien van de paspoortverstrekking aan personen die in de Curacaose bevolkingsadministratie staan ingeschreven, in uiterste instantie, conform de Parpoortwet gevolgen kan hebben voor het mandaat dat ik ter zake aan het hoofd van de afdeling BBSV heb verstrekt."


Lees de brief http://www.scribd.com/doc/95274965/Brandbrief-Gouverneur-Curacao-aan-minister-Monk-dubieus-huur-gebouw








1 opmerking:

  1. Wij bieden leningen met 3%, bieden wij schuld consolidatie leningen, business lening, persoonlijke lening, autoleningen, hotel leningen, student lening, persoonlijke lening Home herfinancieren leningen, voor meer informatie Email: (trustenquiry05@gmail.com)
    ----------------------------------------------------------------------------

    We offer loans with 3%,we offer Debt consolidation loans, business loan, Private loan,car loans, hotel loans, student loan, personal loan Home Refinancing Loans,For more details Email: ( trustenquiry05@gmail.com )

    BeantwoordenVerwijderen