Pagina's

donderdag 6 september 2012

Sheldry Osepa farizeeër met grote balk in het oog


Osepa farizeeër met grote balk in het oog


 

                                                                                                                                     5 september 2012

Osepa levert met zijn kritiek op de PAR het puurste bewijs een farizeeër te zijn.

Hij bekritiseert de PAR en in het bijzonder Omayra Leeflang, terwijl hij een coalitie steunt die Curaçao in 22 maanden in de ene crisis na de ander heeft gestort. Bijzonder opvallend is het zwijgen van, de schijnheilige Osepa over de vele leugens van zijn ‘’partijlijder’’ en premier, Gerrit Schotte. Ook opvallend is de stilte van Osepa over de immorele tirades van Helmin Wiels tegen iedereen en recent tegen de directeur van het RK Schoolbestuur en de Bisschop. Waarom heeft de schijnheilige Osepa niet zijn functie neergelegd toen hij wist dat Wilsoe en Schotte de genante brief aan de State Department hadden verzonden om beslag op te heffen op gelden van de verdachte partijsponsor Robbie Dos Santos? Waarom bleef de farizeeër Osepa bij de coalitie terwijl hij weet dat ook de minister van Financiën verdachte is?

Osepa stond erbij tijdens de persconferentie waarin in Gerrit Schotte voor de zoveelste maal loog dat hij een steun in de rug kreeg van de Rijksminister Raad op 13. Later noemde zijn college minster Constancia de aanwijzing een ‘’steen in de rug.’’ Osepa verblind door de balk in eigen ogen was weer stil, dood stil.

De Bijbel geeft een goed voorbeeld van het gedrag van de Farizeeër. ‘’De Farizeeër bad: O God! ik dank U, dat ik niet ben gelijk de andere mensen, rovers, onrechtvaardigen, overspelers; of ook gelijk deze tollenaar.

Ook Osepa waant zich beter dan wie dan ook terwijl hij deel is van de meest corrupte regering die ons land ooit heeft gekend. Eerder gaf ik Osepa al advies om zijn exorcisme gaven ter beschikking te stellen aan zijn ''partijlder'' Gerrit Schotte om hem te bevrijden van de leugen geest. Blijkbaar moet daar een advies aan vooraf gaan namelijk: ‘’ Osepa, haal die balk uit je eigen ogen opdat je helder kan zien’’.

Omayra Leeflang

 

 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten