Pagina's

donderdag 7 juni 2012

Regering Curacao in de greep van georganiseerde misdaad met steun meerderheid Parlament

11 Statenleden steunen minister van Justitie die instructie geeft om het strafrechtelijk onderzoek naar fiscale fraude, valsheid in geschrifte en het witwassen van geld, Bientu, TE STOPPEN, waarin de broer, Robbie Dos Santos, van de minister financien George Jamaloodin van Robbie Dos Santos beiden verdachte zijn.

Daarnaast is Dos Santos een belangrijke sponsor van de verkiezingskas van de Movementu Futuro Korsou (MFK) van premier Gerrit Schotte. Aan zijn geldbijdragen zou Dos Santos zijn lidmaatschap van het bestuur van de Fundashon Wega di Number Korsou (FWNK), de toezichthouder op de verkoop van loten, te danken hebben.

Dos Santos heeft hoogstwaarschijnlijk ook een zakelijke relatie met Francesco Corallo, eigenaar van de Atlantis World Group. Corallo beheert diverse casino’s op Sint Maarten. Minister Jamaloodin deed onlangs een controversiële poging een medewerker van de Atlantis World Group, Rudolf Baetsen, te benoemen tot medewerker van de Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten (CBCS).
 Elf statenleden + een reserve ( Anthony Godett) ontvangen maandelijks 12000 gulden en gebruiken dat om een corrupte regering in het zadel te houden. SHAME ON YOU

Geen opmerkingen:

Een reactie posten